OSNOVNA ŠOLA TINJE

Opis projekta

Osnovna šola v Tinju, katero obiskuje približno 100 otrok je bila zgrajena leta 1882 in obnovljena leta 2010 kot montažna lesena konstrukcija. Pred obnovitvijo je šola imela staro čistilno napravo, ki ni delovala pravilno, zato jo je bilo potrebno zamenjati z novo. Obstoječo čistilno napravo so zamenjali z ROTO RoClean 50.

ROTO rešitev

Vgrajena je bila nova čistilna naprava in črpališče.

Izdelek     ČISTILNA NAPRAVA 50 PE

Objekt      OSNOVNA ŠOLA TINJE, KOROŠKA

Država      Slovenija

 

SBR tehnologija

Čistilna naprava RoClean je popolnoma biološka čistilna naprava, ki deluje po principu SBR metode. In nudi visoko učinkovitost čiščenja.

Faze SBR metode so:
• Polnjenje
• Prezračevanje
• Sedimentacija
• Iztok čiste vode
• Recikel blata

Scada

Senzor kisika in sistem telemetrije omogočata, da se sistem 24 ur na dan nadzoruje na daljavo, sistem pa stalno deluje z optimalno zmogljivostjo. Daljinski dostop preko interneta in mobilnih naprav pa omogočata prilagajanje različnih parametrov če je to potrebno.

Podpora uporabnikom

ROTO tehnična ekipa zagotavlja tekoče servisiranje svojih produktov. Z dvoletnimi obiski se zagotavlja da čistilna naprava deluje pravilno in da voda na iztoku ostane očiščena na visokem standardu v skladu s projektno dokumentacijo.

Hitra vgradnja čistilnih naprav

Vgradnja in priklop ROTO produktov je hitra in enostavna zaradi PLUG AND PLAY sistema. Čistilna naprava na Osnovni Šoli je bila vgrajena in pripravljena za uporabo v enem dnevu.