Skip to content

Čistilne naprave

Čistilne naprave za gospodinjstva

Čistilne naprave za turistične objekte

Čistilne naprave za večje objekte

logo.png

Naš informativni ROTO Eco kalkulator vam bo v pomoč pri izbiri čistilne naprave.

13

razlogov, zakaj so uporabniki ROTO čistilnih naprav zadovoljni s svojo izbiro.

VISOKA ZMOGLJIVOST ČIŠČENJA

ROTO čistilne naprave prečistijo vodo 97,2%. Delujejo varno in zanesljivo, skoraj neslišno in brez smradu ter so neobčutljive na nihanja temeprature v okolju. Komunalne odpadne vode iz stranišč, kopalnic, kuhinj in podobnih virov onesnaženja v hišah se prečistijo do te mere, da se lahko voda varno izpušča v površinske vode ali ponikovalnico.

NIZKI STROŠKI DELOVANJA

Čiščenje vode poteka na enostaven način, saj vse funkcije in procesi v čistilni napravi delujejo na principu zraka – podtlaka. To zmanjša verjetnost okvar v čistilni napravi, saj so vsi mehanski deli izven nje. ROTO čistilne naprave so energetsko varčne saj strošek električne energije znaša manj kot 6 € na leto na osebo.

DOLGA ŽIVLJENJSKA DOBA

Rezervoar čistilne naprave je izdelan iz polietilena, ki ima življenjsko dobo 50 let. Čistilno napravo lahko po uporabi razstavimo na komponente in jih recikliramo ter ponovno uporabimo.

ENOSTAVNA VGRADNJA

Čistilne naprave ROTO se enostavno vgrajujejo. Za zakop potrebujemo zelo ozko gradbeno jamo in malo materiala za zasutje, kar omogoča poceni in hitro vgradnjo. Enostavno vgradnjo omogoča tudi majhna masa čistilne naprave. Z ROTO inštalaterji nudimo tudi vgradnjo ROTO čistilnih naprav.

DOSTAVA NA OBJEKT

Čistilne naprave dostavimo z avto dvigalom na gradbišče in spustimo v gradbeno jamo.

HITRA DOBAVA

Čistilne naprave izdelujemo serijsko, zato jih dobavimo v nekaj dneh.

PLUG&PLAY

Čistilne naprave so ob dobavi pripravljene za takojšnje delovanje.

24-URNI SERVIS

Vzdrževanje, zagon in servisiranje strokovnega osebja. Servisiranje s strani podjetja Roto zajema preverjanje stanja in delovanja komponent čistilne naprave, stopnjo čiščenja, kontrolo obratovalnega stanja kot tudi preizkušanje vseh funkcij naprave. Uporabnika izobrazimo o vzdrževanju in pravilni uporabi, lahko pa tudi tudi organiziramo vgradnjo in zakop.

ENOSTAVNO VZDRŽEVANJE

Čistilne naprave delujejo samodejno, saj jih nadzira krmilni sistem. Preko mobilne aplikacije lahko spremljamo delovanje čistilne naprave v vsakem trenutku ter jo enostavno vzdržujemo. Roto nudi uporabnikom tudi zagon, vgradnjo in vzdrževanje čistilne naprave.

ODLIČNA KAKOVOST

Čistilne naprave so izdelane v skladu s standardom ISO 9001 in ISO 14001. Testirane in certificirane so v akreditiranih laboratorijih in mednarodnih priznanih inštitutih, kot so ZAG - Zavod za gradbeništvo Slovenije, NLZOH - Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano, PIA Nemčija, IGH Hrvaška, CERIB Francija, itd.

PRILAGODITEV IZDELKA PROJEKTU

ROTO ima lasten laboratorij in razvojni oddelek za čistilne naprave. Zato skrbno preučimo potrebe kupca in sistem čiščenja prilagodimo ter optimiziramo njegovemu objektu.

SLOVENSKI PROIZVAJALEC

Vse komponente čistilne naprave razvijamo in proizvajamo v ROTO tovarni v Sloveniji.

ZANESLJIVOST IN ZAUPANJE

ROTO je pionir na področju proizvodnje čistilnih naprav v Sloveniji in Evropi. Čistilne naprave vgrajujemo v 55 državah po vsem svetu. Nagrada Inštituta za gradbeništvo ZRMK potrjuje odličnost izdelka po oceni gradbene stroke.