Skip to content

Prosta delovna mesta

Uspešno pomursko družinsko podjetje ROTO s 70 letno tradicijo, proizvodnjo v šestih tovarnah, zaradi širitve poslovanja zaposluje nove sodelavce.

Pridružite se nam
informacije in prijave:

ROTO Slovenija Puconci
ROTO Slovenija Puconci proizvodnja prosta delovna mesta

Delavec v montaži

Delo obsega: sestavljanje izdelkov, vizualna kontrola kakovosti izdelkov, občasna dodelava izdelkov in pakiranje.

Pričakujemo: ročne spretnosti in natančnost, zanesljivost, delavnost in odgovornost, sposobnost timskega in samostojnega dela.

Nudimo: dolgoročno zaposlitev, enoizmensko delo v urejenem in prijetnem delovnem okolju, stimulativno in redno plačilo;, topel obrok med delovnim časom, delo v urejenem in dinamičnem okolju, priložnost za osebni in karierni razvoj, možnost napredovanja.

Delavec na stroju

Delo obsega: krmiljenje računalniško vodenega stroja, delo z materiali, orodji, vizualna kontrola izdelkov, občasna dodelava izdelkov in pakiranje.

Pričakujemo: ročne spretnosti in natančnost, zanesljivost, delavnost in odgovornost, sposobnost timskega in samostojnega dela..

Nudimo: dolgoročno zaposlitev, stimulativno in redno plačilo, topel obrok med delovnim časom, delo v urejenem okolju, priložnost za osebni in karierni razvoj, možnost napredovanja, izmensko delo v urejenem in prijetnem delovnem okolju.

ROTO Slovenija Puconci proizvodnja prosta delovna mesta delavec na stroju