Skip to content

Prosta delovna mesta

Uspešno pomursko družinsko podjetje ROTO s 70 letno tradicijo, proizvodnjo v šestih tovarnah, zaradi širitve poslovanja zaposluje nove sodelavce.

Pridružite se nam
informacije in prijave:

ROTO Slovenija Puconci
ROTO Slovenija Puconci proizvodnja prosta delovna mesta

Delavec v montaži

Delo obsega: sestavljanje izdelkov, vizualna kontrola kakovosti izdelkov, občasna dodelava izdelkov in pakiranje.

Pričakujemo: ročne spretnosti in natančnost, zanesljivost, delavnost in odgovornost, sposobnost timskega in samostojnega dela.

Nudimo: dolgoročno zaposlitev, enoizmensko delo v urejenem in prijetnem delovnem okolju, stimulativno in redno plačilo;, topel obrok med delovnim časom, delo v urejenem in dinamičnem okolju, priložnost za osebni in karierni razvoj, možnost napredovanja.

Delavec na stroju

Delo obsega: krmiljenje računalniško vodenega stroja, delo z materiali, orodji, vizualna kontrola izdelkov, občasna dodelava izdelkov in pakiranje.

Pričakujemo: ročne spretnosti in natančnost, zanesljivost, delavnost in odgovornost, sposobnost timskega in samostojnega dela..

Nudimo: dolgoročno zaposlitev, stimulativno in redno plačilo, topel obrok med delovnim časom, delo v urejenem okolju, priložnost za osebni in karierni razvoj, možnost napredovanja, izmensko delo v urejenem in prijetnem delovnem okolju.

ROTO Slovenija Puconci proizvodnja prosta delovna mesta delavec na stroju

ROTO servis

Našim strankam stojimo ob strani tudi po predaji izdelkov. Nudimo vam strokovno podporo pri zagonu in vzdrževanju, zagotavljamo vam hitro dobavo nadomestnih delov in servis izdelkov.