Skip to content

S prijavo na e-novice ali z oddanim povpraševanjem omogočite podjetju ROTO Slovenija d.o.o., Puconci 12, 9201 Puconci, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo zbirali in obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Zbiranje in obdelava  osebnih podatkov

Vaše osebne podatke zbiramo in obdelujemo le, če je to nujno potrebno.

S prijavo na e-novice soglašate, da o vas zbiramo in obdelujemo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo, so: ime, priimek, elektronski naslov in podatki o vašem odzivu na poslane e-novice (čas odprtja, kliki na povezave).

V primeru sodelovanja v nagradni igri soglašate, da o vas v skladu s pravili in pogoji nagradne igre zbiramo in obdelujemo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob sodelovanju v nagradni igri. Osebni podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo, so: ime, priimek, elektronski naslov oz. ostali, če je tako navedeno v pravilih in pogojih nagradne igre.

Z oddajo povpraševanja soglašate, da o vas zbiramo in obdelujemo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob oddaji. Osebni podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo, so: ime, priimek, elektronski naslov, telefonska številka, naziv podjetja ter področje zanimanja.

Namen zbiranja in obdelovanja osebnih podatkov

Osebne podatke zbiramo in obdelujemo v skladu z namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen

Pravna podlaga za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov

Osebne podatke zbiramo in obdelujemo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe.

Uporaba osebnih podatkov

Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, za katerega ste nam jih posredovali.

Shranjevanje osebnih podatkov

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na e-novice, s sodelovanjem v nagradni igri ali z oddajo povpraševanja, hranimo do preklica. Soglasje za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic soglasja ne vpliva na zakonitost zbiranja in obdelave podatkov pred preklicem soglasja. Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

Posredovanje osebnih podatkov

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretje države, ki niso članice Evropske unije ali Evropskega gospodarskega prostora.

Vaše pravice

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov, ki se nanašajo na vas.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite vaše ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov eko@roto.si ali po pošti na naslov:

ROTO Slovenija d.o.o., Puconci 12, 9201 Puconci,

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju ROTO Slovenija d.o.o. ali pritožbo pri nadzornem organu.

Puconci, 29. 5. 2020