Certifikati

Izdelki in proizvodnja Roto Eco in Roto Slovenija d.o.o. ustrezajo visokim standardom tehnične, okoljevarstvene in poslovne odličnosti, kar na podlagi permanentnih testiranj potrjujejo mednarodno priznani inštituti.

Certifikat družbeno odgovorni delodajalec

Z veseljem sporočamo, da je podjetje Roto Eco d.o.o. prejelo certifikat “Družbeno odgovoren delodajalec” neodvisne organizacije Ekvilib Inštitut, ki se ukvarja z družbeno odgovornostjo, človekovimi pravicami in razvojnim sodelovanjem. Pristopni certifikat smo pridobili na področju certificiranja: Organizacijsko upravljanje. Certifikat “družbeno odgovoren delodajalec” temelji na smernicah mednarodnega standarda za družbeno odgovornost ISO 26000. Njegov namen je izboljšati družbeno odgovorno ravnanje organizacij in podjetij v odnosu do njihovih zaposlenih. Kot družbeno odgovoren delodajalec si prizadevamo ustvariti spodbudno delovno okolje s prijetnimi medosebnimi odnosi. Spodbujamo usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja zaposlenih, skrbimo za njihovo zdravje, izobraževanje, okoljsko ozaveščenost in dobrodelnost ter tako prispevamo k njihovemu zadovoljstvu in blaginji celotne družbe. 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada

Evropska Unija Evropski socialni sklad
Logo ISO 9001

ISO 9001 je mednarodni standard za vodenje kakovosti. ISO 9001 temelji na osmih načelih vodenja kakovosti, ki so bistvena za dobro poslovno prakso. S certifikatom ISO 9001 se naša organizacija dokazuje zavezanost kakovosti in zadovoljstvu odjemalcev.