BENCINSKI SERVIS MOL RADVANJE

Opis projekta

Zaradi povečanih količin meteornih in odpadnih vod na bencinskem servisu Mol v Radvanju so investitorji zaradi starega kanalizacijskega sistema iskali nove rešitve. Tehnična ekipa ROTO so skupaj z investitorjem našli optimalno rešitev z ločevanjem meteorne in odpadne vode, ter prevzeli celoten projekt od projektiranja do izvedbe. Za rekonstrukcijo celotnega kanalizacijskega sistema so bili potrebni kanalizacijski jaški in črpališče.

 

Izdelek      RoPump

Objekt      Bencinski servis

Država      Slovenija

ROTO rešitev

ROTO je prevzel celoten projekt rekonstrukcije od projektiranja do gradnje.

GSM alarmiranje

Krmilje in sistem GSM alarmiranja omogočata učinkovito spremljanje in upravljanje s črpališčem 24 ur na dan.

Podpora uporabniku

Tehnična ekipa ROTO in tehnična ekipa MOL-a sta skupaj ugotovila optimalno rešitev (tehnični in cenovni vidik) glede na državno zakonodajo. ROTO je v sklopu projekta pridobil vsa potrebna upravna soglasja za potrebna dela.

Hitra vgradnja ROTO črpališč

Vgradnja in namestitev črpalne postaje ROTO RoPump je hitra in enostavna zaradi sistema PLUG and PLAY. Odvodnja meteorne vode in črpališče na bencinskem servisu MOL v Radvanju je bil v dveh tednih popolnoma rekonstruiran.

Mnenje zadovoljne stranke

Izvedbo je komentiral tehnični direktor g. Bertalanič Boštjan: „Vse od projektiranja rekonstrukcije do izvedbe oz. gradnje projekta, je bilo na projektu več strokovno usposobljenih oseb, ki so delo opravljali strokovno in pozorno, ter odlično opravili svoje delo.“

Related Works