HOTEL TREH KRALJEV

Opis projekta

Zaradi vse večjega povpraševanja po organizaciji porok na posestvu Treh Kraljev v zahodnem Shieldhillu na Škotskem, se je lastnik odločil za gradnjo nove stavbe z 10 spalnicami. Ob strogi zakonodaji in potrebi po čiščenju odpadnih voda iz hotela je bila potrebna nadgradnja obstoječe čistilne naprave. Investitor se je odločil za ROTO čistilno napravo RoClean za 100 populacijskih enot.

ROTO rešitev

Vgrajena je bila nova čistilna naprava RoClean 100 PE ter
lovilnik maščob z celotnim sistemom odvodnjavanja. Stara greznica in star sistem odvodnjavanja sta bila odstranjena in reciklirana.

Izdelek      RoClean 100 PE

Objekt      Hotel

Država      Škotska

 

Hitra vgradnja čistilnih naprav

Zaradi sistema PLUG and PLAY je vgradnja ROTO proizvodov hitra in enostavna. Čistilna naprava in lovilnik maščob sta na objektu prizorišča porok Treh Kraljev bila vgrajena in pripravljena za uporabo v 14 dneh.

Scada

Sistem je učinkovita tehnološka rešitev za nadzor in daljinsko upravljanje procesov za čisto in odpadno vodo. Senzor kisika in sistem telemetrije omogočata, da se sistem 24 ur na dan nadzoruje na daljavo, sistem pa stalno deluje z optimalno zmogljivostjo. Daljinski dostop preko interneta in mobilnih naprav pa omogoča prilagajanje različnih parametrov če je to potrebno.

Podpora uporabnikom

Tehnična ekipa ROTO zagotavlja stalno servisiranje celotnega objekta. Hotel Treh Kraljev se obiskuje dvakrat letno. Dvoletni obiski zagotavljajo, da čistilna naprava in lovilnik maščob delujeta pravilno in da končni iztok vode ostane na visokem nivoju.

Mnenje zadovoljne stranke

Lastnik David je komentiral: „Od začetnih razprav do zaključka projekta je bila vaša strokovnost, komunikacija, ravnanje in pozornost do detajlov brezhibna“