Skip to main content
 • конечно доволно вода за секого
  пречистителни станици
  за станбени или одморалишта и бизниси
 • We Are Tico theme
  We plan for you
  We are a global branding agency helping companies to communicate
  through vision and imagination.

компанијата ROTO

РОТО е семејно претпријатие со повеќе од 60 години традиција. Производството е организирано во 4 држави, каде што во шест фабрики прозведуваме преку 4000 различни пластични производи под 6 трговски марки, со кои сме присутни во 52 држави на сите континенти.

РОТО е лидер во Европа во областа на развојот и производството на пречистителни станици и други еколошки производи. Во последните 2 децении вградивме преку 20.000 решенија за чиста и отпадна вода во Европа, Африка, Азија и САД.

Повеќе за компанијата ROTO

Нашата локација

Vinica
zoran@roto.mk
+389 754 04 671

Нудиме целосни решенија

На ROTO, ние им нудиме на нашите клиенти комплетни решенија. Нашите експерти ќе ве известат за изборот на соодветно решение и ќе го испорачаме производот и ќе го инсталираме професионално и ќе ве обучуваат за управување.

Задоволни клиенти

Дали размислувате за купување на пречистителна станица или резервоар за вода?

Вести

ROTO вода во бројки

21919
ПРЕЧИСТИТЕЛНИ СТАНИЦИ
32010
резервоари за вода
53941
задоволни клиенти
83165305
зачувани литри вода